Ons verhaal

Welkom in de wereld van MODDIE, waar elke knuffel een grote glimlach op zowel jonge als oudere gezichten tovert. Deze zachte, lieve vriendjes zijn niet zomaar knuffels; ze zijn personages op zichzelf, elk met een uniek karakter dat ervoor zorgt dat geen twee MODDIE’s hetzelfde zijn.

De reis van elke MODDIE begint in een gezellige studio in het bruisende Amsterdam-Noord. Hier worden ze zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt, met elk stuk stof en elke steek ingegeven door liefde en toewijding. In de wereld van MODDIE zijn duurzaamheid en upcycling geen loze woorden. Elk stuk stof wordt bewust gekozen, vaak hergebruikt uit kledingstukken, maar altijd zonder compromissen op hygiëne.

Het resultaat? Een MODDIE-vriend die niet alleen zacht en lief is, maar ook een positieve impact heeft op onze planeet. Ieder van hen draagt een stukje van een groter verhaal, van liefde voor onze wereld en respect voor het milieu. Een MODDIE is dus niet zomaar een knuffel; het is een symbool van zorgzaamheid, liefde en duurzaamheid.

Voel je vrij om rond te kijken op onze website. Ontdek de verschillende MODDIE-vriendjes, leer hun unieke verhalen kennen en misschien vind je wel een vriend die perfect bij jou past. Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel dan niet om ze te stellen. We zijn hier om je te helpen en te begeleiden in de wonderlijke wereld van MODDIE.

We zijn oprecht verheugd dat je de weg naar de MODDIE website hebt gevonden! De wereld van zachte, liefdevolle vriendjes wacht op je. Duik erin, omarm de magie en geniet van de reis!