Over ons

Laat me je introduceren in de wonderlijke wereld van de MODDIES, een idee dat tot leven kwam in het creatieve hart van Marianne. Met een achtergrond als modeontwerpster en een diepgewortelde passie voor de wereld van baby’s en kinderen, was het geen verrassing het zijn weg vond naar het creëren van deze kleine zachte vrienden. De liefde voor zacht en knuffelig en het verlangen om die liefde met de wereld te delen was simpelweg onweerstaanbaar.

Elke MODDIE die tot leven komt, is een reflectie van een fantasierijke wereld waarin wij alle ons bevinden. Ze zijn er om steun, liefde en vertrouwen te bieden, net als ze dat voor mij hebben gedaan. De MODDIES zijn niet zomaar producten maar mijn kleine vrienden die langzaam maar zeker zijn gegroeid in mijn altijd bruisende brein. Toen de tijd rijp was, werd de allereerste MODDIE geboren achter mijn geliefde naaimachine, een trouwe vriend die ik kreeg van mijn moeder.

Helaas heeft mijn trouwe naaimachine na veertig jaar dienst zijn laatste steek gedaan, maar de spirit van de MODDIES is onverminderd doorgegaan met een nieuwe machine. Mijn creatieve geest is een onophoudelijke bron van nieuwe ideeën, en het stelt me ook in staat om persoonlijk met je mee te denken. Heb je een speciale wens of een unieke MODDIE in gedachten? We staan altijd open voor ideeën en samen kunnen we een MODDIE creëren die perfect bij jou past.

Er zijn altijd gezellige MODDIES te vinden in de studio, wachtend om nieuwe vrienden te maken. Je bent altijd welkom om langs te komen, maar een berichtje of belletje kan ook wonderen doen.

Aarzel niet om contact op te nemen!

Liefs, X Marianne